[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””]

Almere – NextPax, aanbieder van channel management technologie en Dormio Resorts & Hotels, verhuurder, beheerder en exploitant van vakantieparken, resorts en hotels kondigen een distributiesamenwerking aan. Vanaf heden is het aanbod van Dormio via NextPax op een groot aantal boekingskanalen beschikbaar waaronder Airbnb, HomeAway/Vrbo, Holidu, e-domizil, BungalowSpecials en HomeToGo.

NextPax levert als marktleider voor online distributie van vakantieparken in de Benelux de techniek om het aanbod van Dormio op alle aangesloten verkoopkanalen gesynchroniseerd en up-to-date te presenteren. ‘We ontvangen het snelgroeiende aanbod van Dormio via de koppeling met het reserveringssysteem Bookzo en via ons internationale netwerk kunnen we de accommodaties bij een miljoenenpubliek onder de aandacht brengen,’ zegt Erik Engel, CEO van NextPax. Prijzen, beschikbaarheid en content (foto’s en beschrijvingen) worden in het centrale reserveringssysteem Bookzo beheerd en waar nodig verrijkt in het systeem van NextPax, hierdoor is handmatig bijwerken van diverse kanalen verleden tijd voor Dormio Resorts & Hotels. 

‘Door de samenwerking met NextPax is Dormio in staat om een nog breder scala aan gasten te bereiken,’ licht Raymond Hoevenaar toe, Directeur Verhuur van Dormio Resorts & Hotels. ‘De eerste resultaten zijn veelbelovend en we kijken er naar uit om het groeiende aanbod via nog meer kanalen te distribueren en daarmee de kans om geboekt te worden aanzienlijk te vergroten.’ De komende periode staat voor technologiepartners Dormio, Bookzo en NextPax in het teken van het openzetten van het aanbod van Dormio naar de kanalen Expedia, TripAdvisor, atraveo en Ctrip.

Over Dormio Resorts & Hotels
Dormio Resorts & Hotels is een jonge, sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en exploitatie van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Resorts & Hotels een snel groeiende speler met een frisse blik in de leisure branche.

Dormio Resorts & Hotels beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantieresorts en hotels verhuurt en exploiteert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij meer dan 300 medewerkers.

Over NextPax
NextPax is een wereldwijde travel tech innovator, erkend voor het leveren van de meest geavanceerde oplossingen tussen property management systemen en distributiekanalen wereldwijd. Het uitgebreide netwerk breidt NextPax continu uit door nieuwe professionele property managers, hotels en kanalen aan te sluiten. Het sterk geautomatiseerde platform is ontworpen om managers van hotels, hostels, vakantiehuizen en vakantieparken de meest kosteneffectieve manier te bieden om de accommodaties moeiteloos te promoten op alle belangrijke boekingskanalen en tal van niche kanalen. NextPax is erkend als een toonaangevende innovator op het gebied van hospitality-technologie en ontwikkelt samen met industriepartners als Google, Booking.com, Trip.com, Vrbo/HomeAway, Airbnb, Expedia, en TripAdvisor.

[/fullwidth]
Published On: September 29th, 2020 / Categories: News /